Noël, Tilburg
10
Prima
Je hoeft zelf niets bij te houden. Je krijgt op tijd een herinnering voor de volgende deelbetaling. Het enige wat je moet doen is op tijd overmaken. En verder geen extra kosten. Zelf betaal ik liever meteen het hele bedrag maar als je een keertje wat krapper zit is dit een geweldige uitkomst. Top!
Annamc, Arnhem
10
Meer dan prettig betalen in termijnen zonder enige rente
Sublieme oplossing voor het betalen in termijnen waar geen enkele rente bij word verrekend. Fijne service rondom de afhandeling van de betaaltermijnen, met een terugkoppeling via email en sms. Bedankt voor deze service
Aafje, Zaandam
10
Wat een service!
Een grote uitgave in delen betalen zonder gedoe. Je krijgt gewoon elke maand een betalingsverzoek in je emailbox. De betalingen worden snel verwerkt en ik heb geen extra kosten gehad: 0% rente!
Leon, ROTTERDAM
10
Geweldig...
Hadden er beter in4 van kunnen maken dan hebben er ook mensen profijt van met mindere inkomsten... Maar alles loopt netjes en vlekkeloos.
Brenda, 's-Gravenhage
10
Top dat dit zo kan
Makkelijk betalen in termijnen zonder gedoe
Rob, HEEMSKERK
10
Gewoon perfect
Gewoon perfect geregeld invullen en alles verloopt zoals afgesproken beter kan het niet
Loes, Veldhoven
10
geweldige service!
Een hele goeie nieuwe accu gekocht en in 3 termijnen kunnen betalen. Ben er super blij mee.
Rene, Nieuwegein
9
Goede ervaring
Prima geregeld, netjes afgehandeld
Linda, Egmond binnen
10
Top
Keurig Nette mail erg duidelijk en je kan ook kiezen om je deel wat eerder via ideal te betalen of je wacht tot de aangegeven datum. Vond t erg fijn.
Jhf Huikes, Almelo
10
Super gewoon geweldig
Geweldig dat dit zo kan ben jullie dankbaar hier voor en geen rente super raar iedereen dit aan groetjes van rianda en Jan
Aalbert, Verhoef
9
Top geregeld!
Precies zoals uitgelegd en beloofd, top geregeld!
Fouad, Amsterdam
10
Superrr
Een super ervaring en super handig
Joop, Arnhem
9
Super makkelijk
Super handig en fijn je product in 3 keer betalen rente vrij al paar keer gedaan
Am bakker, Bo
10
Blij dat het op deze manier kon.
Ga hier zeker nog een x gebruik van maken, als het nodig is.
A.M Ernst, Breda
10
Super goed verlopen
Ik kreeg netjes op tijd een mail wanneer een termijn betaald moest worden en dan okk netjes weer een mail met dat het ontvangen is. En de betalingen gingen gemakkelijk door een link aan te klikken. En heel belangrijk: geen rente!!
Silvija, Rotterdam
10
Super mogelijkheid om een grote aankoop te doen!
Het fijne aan 3 in 1 is dat je meer financiële ruimte hebt om een grote aankoop te doen, maar niet maandenlang aan het afbetalen bent met rente.
reny werger, Dedemsvaart
10
heb betaald in 2 keer.
Eerst willen betalen in 3 keer,omdat ik mijn tuinset eerst wou zien,had het online besteld,omdat het een uitstekend kwaliteit is,heb ik daarna het restant betaald ,dus in 2 x betaald ,in vanplaats 3 keer.
Douwe, Hallum
9
betaling
Goedemorgen de betaling is goed verlopen ik heb ook snel weer terug gekregen dus helemaal tevreden groetjes Douwe Rienks