DeSteigerConcurrent

Hét grootste assortiment klimmateriaal, die vind je bij DeSteigerConcurrent. Door innoverende ontwikkelingen binnen DeSteigerConcurrent gaan wij mee met de nieuwste trend uit de markt. Hierdoor kunnen wij al onze klanten voorzien van een passende oplossing om veilig op hoogte te kunnen werken, zowel voor de particulier als de professional.

Wij hebben alle producten in ons assortiment als het gaat om veilig werken op hoogte. Denk hierbij aan rolsteigers, kamersteigers, vouwsteigers, trapsteigers,eenpersoonssteigers, enkele ladders, reformladders, opsteekladders, schuifladders, vouwladders, telescoopladders, bordestrappen, dubbele trappen, huishoudtrappen, magazijntrappen, vlizotrappen, liftsystemen, loopbruggen, dakrandbeveiliging, valbeveiliging, steigeraanhangers en nog veel meer accessoires en losse onderdelen.

Om te behoren tot de grootste van de Benelux moet je natuurlijk een ruim assortiment hebben, zodat iedere klant een product kan vinden in haar kwaliteits- en prijsklasse. Daarom hebben we bij DeSteigerConcurrent de populairste A-merken uit de Benelux in ons aanbod. Voor alle merken geldt dat het supersnel leverbaar is.

Merken zoals Altrex, ASC, Alumexx, Euroscaffold, Solide, Telesteps, WAKÜ, BigOne, Little Jumbo en nog veel meer, ons assortiment is opgebouwd in de afgelopen jaren op basis van de klantvraag.

We werken dan ook goed samen met deze merken, om te zorgen dat we de materialen zo snel mogelijk kunnen leveren zodra er een order binnen komt. We werken vanuit verschillende magazijnen, waaronder ons eigen magazijn in Hardenberg.