02/02/2021

in3 rugsponsor PSV vrouwen

PSV Vrouwen gaat intensief samenwerken met in3. De Nederlandse aanbieder van gespreid betalen voor consumenten heeft zich voor drie seizoenen als rugsponsor verbonden aan het vrouwenteam van PSV. Het sponsorcontract met in3 is het grootste partnership voor PSV Vrouwen tot op heden.

Gouden toekomst

Het contract gaat per direct in. Op zondag 8 november, wanneer PSV Vrouwen op PSV Campus De Herdgang tegen het vrouwenteam van ADO Den Haag speelt is in3 voor het eerst prominent te zien op de achterzijde van de wedstrijdshirts. “De vrouwentak van PSV en het vrouwenvoetbal in zijn algemeenheid groeit volop. PSV is ook bij de vrouwen een topclub, speelt om de prijzen en is actief in Europa. Wij willen er graag bij horen”, zegt Hans Langenhuizen, CEO van in3. “We zijn een echt Eindhovens bedrijf en trots dat we ons als partner en shirtsponsor aan de club van onze stad kunnen verbinden. We kijken ernaar uit om de komende jaren samen successen te vieren.”

Contract bewijst dat vrouwenvoetbal leeft

“PSV Vrouwen maakt enorme stappen. Zowel op als buiten het veld. Het team speelt om de prijzen en gaat voor het eerst in de UEFA Women’s Champions League uitkomen. Spits Joëlle Smits gaat na dit seizoen een betaalde transfer naar VfL Wolfsburg maken, voor de eerste transfersom in onze historie. Dat zijn mijlpalen die de aandacht trekken”, zegt Frans Janssen, Commercieel Directeur van PSV. “Grote mediapartijen als FOX Sports en NOS brengen de wedstrijden op televisie en dat maakt vrouwenvoetbal steeds aantrekkelijker. Het sponsorcontract met in3 is het grootste partnership voor ons vrouwenteam tot op heden en gaat absoluut bijdragen aan de verdere professionalisering en erkenning van het vrouwenvoetbal. Het is geweldig om te zien dat bedrijven daar de waarde van inzien en dat een bedrijf uit de regio Eindhoven – de thuisbasis van PSV – zich hierbij betrokken voelt.”

Over in3

Het Nederlandse in3 biedt een innovatieve betaalfaciliteit: gespreid betalen in drie termijnen tegen nul procent rente en zonder BKR-registratie. in3 gelooft in verantwoord consumptief gedrag en met gespreid betalen in drie termijnen houden consumenten grip op hun financiële situatie. Daarmee worden de potentiële problemen van andere vormen van consumptief krediet voorkomen. Daarnaast ondersteunt in3 ondernemers die hun conversie en gemiddelde orderwaarde willen verhogen door ook consumenten met een beperkte bestedingsruimte een passende betaalmethode te bieden, als aanvulling op de bestaande betaalmix. Het in Brainport Eindhoven gevestigde bedrijf is 2013 opgericht en in 2018 gerebrand. In3 voorziet inmiddels ruim 1.000 webshops van deze betaalmethode. in3 heeft in het eerste kwartaal van 2020 een groei gerealiseerd van 225%. Voor meer informatie: www.payin3.nl